Liviu Dragnea: “Anul 2016 e anul în care PSD trebuie să îşi construiască o nouă generaţie…”

0
425

LIVIU DRAGNEA/ Valeriu Zgonea

Social-democrații caută cei mai buni candidaţi cu care să câştige cât mai multe funcţii în Timiș. Astfel, PSD va stabili listele de candidați pentru alegerile din 2016, în aproximativ o lună și jumătate, după congresul în care va fi aleasă echipa de conducere.

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, s-a aflat, sâmbătă, într-o vizită de lucru în capitala Banatului. Primul popas a fost la Consiliul Județean Timiș, apoi la sediul Partidului Social-Democrat Timiș, unde a susținut o conferință de presă.

Printre altele, provocat de jurnaliști să răspundă unor întrebări “picante”, acesta  a transmis că nu îl va mai susține pe actualul șef al CJ Timiș,Titu Bojin pentru o funcţie importantă, lăsând să se înțeleagă că se dorește un om cu perspective noi.“E un om pe care îl respect. A făcut multă treabă, dar anul 2016 e anul în care PSD trebuie să îşi construiască o nouă generaţie. La CJT trebuie să mergem cu o nouă echipă. Titu Bojin rămâne în continuare prietenul meu, fiecare dintre noi trebuie să lase locul unora mai tineri”, spune președintele interimar PSD, Liviu Dragnea.

L. Dragnea si T. Bojin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.