Șantierul din zona Cetate, aproape de final. Vezi stadiul lucrărilor.

0
209

centrul istoric

Lucrările în zona centrului istoric al Timișoarei se află într-o stare avansată de execuție. Potrivit edilului-șef, Nicolae Robu, problema este, din nou, lipsa pietrei.

Cu toate acestea, primarul este optimist şi crede că lucrările pot fi duse la bun sfârşit până la sfârşitul anului. Patru pieţe şi zece străzi din zona Cetate sunt cuprinse în proiectul de reabilitare implementat de municipalitate pe fonduri europene.Termenul iniţial de finalizare a lucrărilor, care nu a putut fi respectat, a fost 29 iulie, iar noul termen stabilit este 29 decembrie 2015.“Avem deja finalizate strada Praporgescu, strada Fără Nume, strada Caruso. Toată zona din jurul locului cu descoperiri arheologice din Piața Sfântul Gheorghe este deja pavată. O mare parte din strada Mercy este pavată, cam jumătate din strada cea mai lungă, Eugeniu de Savoya, este pavată și străzile mai mici care sunt în zona Tribunalului, Pieței Țarcului sunt pavate fie în așteptarea pavării speciale care se face în cadrul contractului de punere în valoare a descoperirilor arheologice”, spune edilul.

Dacă lucrările nu vor fi finalizate până la sfârșitul acestui an, Primăria Timișoara va fi obligată să returneze finanțările europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.