Rezultate EXCELENTE la Slovak Open Championship 2015 pentru tinerele sperante ale DANSULUI timisoarean

0
422

01

Gratie, munca, atidunine, munca, arta, munca, performanta, munca, inovatie, munca. Da, si multa munca, pentru ca la dans sportiv, campionii de la Magnum Team muncesc circa 8 ore! In fiecare zi. Dar se vad si rezultatele.

Doua perechi de la Clubul de dans sportiv Magnum Team au impresionat cu adevarat la puternicul concurs Slovak Open Championship 2015 ce s-a disputat zilele trecute in Bratislava. Paula Otiman si Cătălin Căucă s-au numarat printre revelatiile competitiei, impresionand la mai multe categorii de dans. Roxana Lucaciu si Paul Rednic s-au descurcat de minune si deja reprezinta uo pereche de calibru, in lume, la categoria lor de varsta

Clasari:
Locul 1 Rising star Latino: Paula Otiman – Cătălin Căucă

02
Locul 2 Youth – standard, din 64 de perechi si locul 6 in ierarhia mondială: Roxana Lucaciu – Paul Rednic

03
Locul 3 la Youth Latino din 57 de perechi și urcă pe locul 20 în ierarhia Mondială! – Paula Otiman-Cătălin Căucă

In spatele acestor rezultate notabile sta munca de ani si ani dusa de antrenorii Diana si Raul Avram, doi oameni care si-au sacrificat viata personala pentru a face din clubul lor unul de prima mana, dar si pentru a duce dansul la rang de arta. Interesant este ca aceasta generatie de medaliati este si cea mai „veche” a clubului, cele doua perechi lucrand de mici alaturi de antrenorii lor. Si, da, Timisoara revine in elita internationala a dansului sportiv

Despre clubul Magnum

Clubul de dans sportiv Magnum a luat fiinta in anul 2005 din pasiunea si visul celor doi antrenori fondatori, Diana si Raul Avram.  Activitatea clubului a fost orientata, inca de la inceput, atat spre dansul ca activitate recreativa pentru copii, tineri si adulti, cat si spre latura de performanta a acestui sport. Palmaresul clubului a fost si este bogat, cu numeroase titluri si medalii nationale si internationale, care au adus mandrie orasului si tarii. De la castigarea titlului de campioni nationali, la cucerirea Cupei Romaniei, si pana la numeroase podiumuri internationale, toate au fost castigate cu munca, seriozitate si multa implicare, atat din partea sportivilor cat si a antrenorilor.

Aceasta munca, ca in orice sport de performanta este una continua si sustinuta. Pregatirea antrenorilor, instructrilor si implicit a sportivilor este permanent actualizata de prezenta in cadrul seminarilor organizate de club, a celor mai buni antrenori ai lumii, fosti campioni mondiali, personalitati ai domeniului.

Acest profesionalism este demostrat si intalnit la orice nivel. Inca de la grupele de copii sau adulti incepatori, toti cei care doresc sa danseze au parte de cele mai bune informatii, prezentate intr-un mod accesibil si prietenos, adaptat tuturor varstelor de la 4 ani in sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.