Jucatorii de la Timisoara tin Romania in viata in barajul pentru Europene cu Ungaria

0
399

romania

Cu 4 jucatori de la Informatica in primul 5, nationala Romaniei pleca favorita in turul barajului pentru Euro la futsal, de la Buzau, disputat in fata Ungariei . Astfel, portarul Vlad Iancu, capitanul Robert Lupu, magicianul Florin Matei si golgheterul Ion Al Ioani au inceput din primul minut, alaturi de Mimi Stoica.

Prima repriza a fost ”alba” la Buzau, cu Romania cautand mereu poarta adversa, fara a pune foarte mare presiune in jumatatea adversa, asta si pentru ca maghiarii s-au aparat foarte sus, facand un pressing agreiv pe durata celor 20 de minute. Al-Ioani si Lupu au avut cele mai mai sanse ale primului mitan.

Partea a doua a inceput perfect pentru tricolori, care in 66 de secunde au marcat de doua ori prin jucatorii Informaticii Timisoara. Ion Al Ioani a punctat primul, cu sange rece, dupa ce l-a depasit si pe portarul advers, apoi Florin Matei a marcat cu o executie marca inregistrata. Era 2-0 si parea ca lucrurile intra in normal. Nu a fost asa, deoarece ospetii au profitat de bresele din aparare si au punctat pe contraatac prin Gal si Droth. Mai erau 16 minute, iar jocul s-a mutat la poarta maghiarilor, romanii ratand din toate pozitiile. Doua bare si o multitudine de ocazii au avut gazdele, dar tabela a ramas nemodificata, 2-2 si favorita se schimba!

Returul se joaca peste 7 zile la Debrecen si orice este posibil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.