Amenzi de sute de mii de lei pentru firmele de cablu și telefonie mobilă

0
299

firma cabluri Edilul – șef al Timișoarei le declară război operatorilor de servicii. Firmele care au cabluri suspendate în oraş sunt obligate să elibereze spaţiul aerian.
Este haos în Timișoara, iar Poliția Locală a primit dispoziție să amendeze firmele care dețin cabluri în oraș până când societățile se vor conforma și vor introduce firele în subteran. Hotărârea de Consiliu Local care prevede introducerea cablurilor în subteran stabilește ca acolo unde se fac lucrări, trotuarul să fie readus la starea inițială.
Însă, trotuarele sunt sparte, spațiile verzi distruse, iar praful provocat se ridică pe kilometri întregi. “Sunt nemulțumit de modul în care firmele angajate de anumiți operatori de servicii lucrează în oraș. Direcția de Mediu a făcut verificări și au fost aplicate 29 amenzi în valoare de 72.500 de lei și s-au aplicat sancțiuni reprezentând contravaloarea spațiilor verzi și a materialului dendrofloricol afectat, în valoare de peste 266.204 de mii de lei”, susține primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

firma cabluri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.