VIDEO: Noi locuri de parcare, spații verzi, piste pentru bicicliști în Calea Martirilor. Din toamnă începe șantierul

0
288

lucrari Calea Martirilor

Atenție, șoferi! Calea Martirilor din Timișoara intră în șantier. Municipalitatea anunță lucrări mari de infrastructură pentru lărgirea la patru benzi în zona Calea  Martirilor. Mai exact, tronsonul pe care se vor face lucrări începe de la intersecția cu strada Lidia și se oprește la ieșirea din oraș, spre Giroc. Licitația pentru contractarea firmei care va lărgi la patru benzi Calea Martirilor s-a încheiat.

Lucrările vor demara în maxim trei săptămâni. Proiectul prevede lărgirea la patru benzi a carosabilului, parcări, trotuare și piste de biciclete și plantări de copaci. “Este o lucrare complexă, care va da o notă mai modernă zonei și care va asigura o mai bună funcționalitate. În anumite zone, vor fi perturbări ale traficului. Le voi spune firmelor care lucrează la acest proiect să se ocupe, astfel încât perturbarea să fie cât mai mică. Să nu ne prindă iarna cu strada spartă”, explică edilul-șef, Nicolae Robu.

Termenul de execuție al lucrărilor este 24 luni, iar întreaga investiție este estimată la 2,2 milioane de euro, bani de la bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.