Acțiune fulger într-o piață din Reșița și Bocşa Română

0
335

produse confiscate

Peste 3.300 de ţigarete de contrabandă şi 20 de kilograme de cafea au fost ridicate de jandarmii timișoreni din piaţa Govândari din municipiul Reşiţa.

Astfel, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timişoara, împreună cu lucrători ai A.N.A.F. – Direcţia Regională Vamală Timişoara au desfăşurat, duminică, o acţiune punctuală pe linia combaterii comerţului ilicit cu produse accizabile şi de contrabandă, în două localităţi din judeţul Caraş – Severin. Aceştia s-au deplasat în Reşiţa, în piaţa Govândari, respectiv în localitatea Bocşa Română, unde au depistat mai multe persoane care ofereau spre vânzare ţigări fără timbru sau cu timbru marcat necorespunzător precum şi cafea nesupusă accizării, de provenienţă Germania.

Tot în piaţă, jandarmii au surprins un bărbat care avea asupra sa mai multe cutii de suc de doi litri. Astfel, au constatat că bărbatul a ascuns în cutiile de suc 63 de pachete de ţigări de contrabandă.

Întreaga cantitate de ţigări şi cafea a fost ridicată în vederea confiscării de către jandarmi, fiind predată lucrătorilor Direcţiei Vamale Timişoara. Cele unsprezece  persoane depistate s-au ales cu sancţiuni contravenţionale cuprinse între 1000 şi 1500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.