VIDEO:Minibuzele electrice din Timişoara sunt gata să iasă pe stradă

0
391

minibuze electrice

Minibuzele electrice din Timişoara sunt gata să plimbe turiştii. Autovehiculele au devenit funcționale, spun reprezentanţii municipalităţii.

Momentan se caută șoferi pentru cele două mașinuțe electrice şi se lucrează la stabilirea unui program de funcționare. “S-a ajuns după o procedură extrem de greoaie care ne-a ținut pe loc mai bine de un an, că așa e legislația în România, la setarile de rigoare încât ele să poată circula cu viteza de 50 km/h. Vor putea fi făcute plimbări cu aceste mașini pe diverse circuite din oraș. RATT are în sarcină să răspundă solicitărilor. Nu sunt curse regulare, sunt curse care pot fi făcute la solicitarea clienților sau a unor grupuri de cetățeni care își doresc să se plimbe cu ele”, spune primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Minibuzele turistice au ajuns la Timișoara la începutul lunii august a anului trecut și ar fi trebuit să intre pe traseu până acum. Și asta pentru că mașinuțele electrice nu au fost omologate de Registrul Auto Român.

Ele sunt cu motor electric, au 14 locuri și au fost aduse din Ungaria. Preţul unui astfel de autovechicul este de aproximativ 15.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.