Campanie de conștientizare privind beneficiile kinetoterapiei în diferite patologii

0
301

kinetoterapie001

Campanie de conștientizare privind beneficiile kinetoterapiei în diferite patologii. Este vorba dspre o acțiune derulată de Centrul de Kinetoterapie şi Masaj Banat în perioada 25 – 27 septembrie, în comuna Giroc.

Campania se desfășoară în centrul comunei, într-un cort special amenajat și dotat cu echipamente medicale ce aparțin Centrului. Specialiști angajați în cadrul Centrului vor oferi publicului pliante cu serviciile oferite cât și informații privind modul în care acestea pot fi accesate. De asemenea, se vor face demonstrații practice privind procedurile de kinetoterapie și masaj terapeutic.

Centrul de Kinetoterapie şi Masaj Banat este creat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în cadrul proiectului “CASE – Competențe Antreprenoriale SocialE”, cofinanțat din fonduri europene. Acesta funcționează ca structură de economie socială (SES) în mediul rural și susține integrarea pe piața muncii a persoanelor din grupurile vulnerabile, oferind servicii de FIZIOTERAPIE – KINETOTERAPIE – MASAJ TERAPEUTIC pentru adulţi şi copii.

Totodată, vineri, 25 septembrie Centrul de Kinetoterapie şi Masaj Banat organizează cu începere de la ora 9.30, la Hotel Continental Timişoara, simpozionul cu tema: “Metode şi tehnici folosite în domeniul recuperării aparatului osteo – articular, la nivel european”, susţinut de Prof. Dr. Tóth Kálmán, profesor șef de catedră la Clinica de Ortopedie a Universității din Szeged, Preşedinte al Societăţii Maghiare de Ortopedie şi Preşedinte al Secției de Ortopedie al Colegiului Profesional, cu o vastă experienţă europeană şi internaţională în domeniu. Simpozionul se adresează cadrelor medicale, atât medicilor specialişti, medicilor de familie, kinetoterapeuților cât şi tehnicienilor maseuri.

(Sursa foto: www.drluca.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.