Trei persoane reținute după ce au furat din magazin

0
235

furt _materialele_de_constructii

Tot mai multe furturi din magazinele din Timișoara. Trei persoane au fost prinse în timp ce furau diverse obiecte din mai multe societăţi comerciale.

Totul s-a petrecut ieri când în jurul orei 10.00, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi că un bărbat de 44 de ani a fost depistat de agenţii de pază ai unei societăţi comerciale, după ce a încercat să plece din magazin cu mai multe unelte (pânză fierăstru, inele cu cârlig din inox, bateri ), fără a le plăti.

Tot în aceeaşi zi, în jurul orei 13.30, oamenii legii au fost informați de agenţii de pază ai unei alte societăţi comerciale, despre faptul că o femeie de 24 de ani a fost surprinsă, în timp ce a sustras bijuterii. Câteva ore mai târziu, în jurul orei 16.00 poliţiştii au fost din nou anunțați.  De această dată, o adolescentă în vârstă de 15 ani a furat dintr-un magazin articole vestimentare.

Astfel că bănuiţii au fost reţinuţi, după ce au trecut de casa de marcat având asupra lor mai multe produse neachitate. Prejudiciul în valoare de aproape 400 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite reprezentanţilor societăţilor comerciale.

Cei trei hoți s-au ales cu dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.