Angajaţii CJ Timiș şi MApN vor primi locuințe pe strada Matei Milo nr. 2

0
302

CJT

Consiliul Judeţean Timiş a preluat de la Ministerul Apărării Naţionale pentru reabilitare blocul de pe strada Matei Milo nr. 2 din Timişoara. Aici vor fi date spre folosință imobile pentru angajaţii CJT şi MApN.

Este vorba de un bloc de 740 de metri pătraţi. Reabilitarea acestuia ar urma să înceapă în 2016, iar termenul de execuție al lucrărilor este 12 luni. “Este vorba despre imobilul de pe strada Matei Milo nr.2, construcţii şi teren aferent, imobil care a fost dat prin hotărâre de guvern judeţului Timiş, în luna august a acestui an şi care va intra în patrimoniul judeţului Timiş în data de 6 octombrie, când o comisie de la nivelul Ministerului Apărării Naţionale va veni în judeţ pentru a preda imobilul comisiei de la nivelul Consiliului Judeţean”, spune Călin Dobra, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş.

Blocul are aproximativ 60 de locuinţe. Potrivit reprezentanților CJ Timiș, în urma reabilitării ar putea rezulta apartamente cu o cameră și două camere. Numărul de apartamente care va rezulta în urma reabilitării se va stabili de echipa de proiect, la fel şi suma necesară pentru aceste lucrări. După ce blocul va fi reabilitat, o comisie a CJ Timiș va stabili criteriile de acordare a locuinţelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.