Premiu important pentru USAMVB din partea ARACIS

0
227

USAMVB

Vești bune pentru studenții și reprezentanții USAMVB! Instituția a primit un important premiu din partea Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior.

Astfel, în urma evaluării instituţionale USAMVB a fost certificată cu „Grad de Încredere Ridicat” pentru perioada 2015 -2020. Potrivit preşedintelui ARACIS, certificatul este oferit o dată la cinci ani celei mai prestigioase instituții academice, în urma unei riguroase evaluări. “În această universitate se desfăşoară activităţi didactice de înaltă calitate. Este o garanţie că diplomele obţinute aici sunt recunoscute în tot spaţiul european al învăţământului superior. Certificatul are greutate din acest punct de vedere şi se oferă periodic o dată la cinci ani”, spune prof. Iordan Petrescu, preşedintele ARACIS.

De cealaltă parte, rectorul USAMVB se declară foarte mulțumit că universitatea a primit din nou un astfel de rezultat.”E o probă de necontestat a muncii pe care studenţii, împreună cu cadrele didactice au dus-o în universitate. Ca urmare, ARACIS a tras concluzii şi a dat calificative”, explică rectorul USAMVB Timişoara, Paul Pîrşan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.