VIDEO: Edilul Timișoarei și-a lansat propriul post de televiziune pe Facebook

0
236

 

NICOLAE ROBU- primar Timisoara

Primarul Nicolae Robu demonstrează încă o dată că ține pasul cu tehnologia. Astfel, cea mai recentă idee a acestuia este cea a unei televiziuni pe Facebook. Anunțul a fost făcut pe pagina sa personală de pe rețeaua de socializare: “NOU! NOU! NOU! NOUĂ PREMIERĂ NAȚIONALĂ A TIMIȘOAREI! Începând de astăzi, 06.10.2015, Primăria Timișoara are propria “televiziune”, o televiziune Facebook! Pentru a afla despre ce este vorba, accesați pagina tv-primariatm și urmăriți mesajul de început de nou drum al Primarului. Apoi, urmăriți prima “emisiune”: un scurt interviu luat Primarului de Alina Pintilie, directoarea Direcției de Comunicare a PMT. Dacă apreciați ideea, clicuiți Like. Dacă nu o apreciați, postați textul “Dislike! Iar premiere?!” :)))”

În plus, acesta explică motivul ce a stat la baza acestui proiect: informarea cetățenilor. “Televiziunea” de pe Facebook lansată de Nicolae Robu în premieră națională este o completare a unui alt canal de informare folosit de edil, ziarul Monitorul Primăriei Timișoara. “Consider că acest ziar a adus informația la un număr mare de cetățeni, dar tehnologia actuală ne permite să facem mult mai mult decât permite un ziar”, susține primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Prin intermediul “televiziunii”, edilul – șef va organiza dezbateri cu cetăţenii, brain-storming-uri pe diverse subiecte și va emite conferinţele de presă online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.