VIDEO: Municipalitatea timișoreană continuă războiul cu Curtea de Conturi

0
201

Nicolae Robu

Municipalitatea continuă războiul cu Curtea de Conturi. Edilul Nicolae Robu vrea ca legea în baza căreia se pronunţă Curtea de Conturi asupra unor decizii ale administraţiilor locale să fie modificată. Acesta spune că va înainta parlamentarilor din Timiş un proiect prin care propune ca hotărârile de Consiliu Local avizate de Prefectură să nu mai poată fi declarate ilegale. În plus, el consideră că este un abuz felul în care a procedat instituția și le cere parlamentarilor de Timiș să ia măsuri.

Reacția primarului vine în urma unei decizii a Curții de Conturi, prin care finanțarea asociațiilor sportive și a Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană a fost blocată.“Este absolut scandalos cum procedează Curtea de Conturi și eu am niște propuneri de îmbunătățire a legislației ca să îi oprească pe cei de la Curtea de Conturi să facă ce vor ei, așa că am se le transmit parlamentarilor de Timiș.Curtea de Conturi este foarte importantă, are tot respectul meu, majoritatea auditorilor fiind oameni de bună-credință, însă nu putem fi toleranți și inhibați când vine o individă la care nu funcționează nici deontologia și nici competența profesională”, explică primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Chiar dacă se declara nemulțumit de implicarea acestora la nivel local, primarul Nicolae Robu este optimist că social-democrații și liberalii timișeni din Parlament vor răspunde prompt propunerii sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.