Toamna in toata regula! Vreme rece și ploi pe arii extinse din 8 octombrie, în întreaga țară

0
594

ploaieVremea se va răci de la o zi la alta, iar ploile își vor face apariția din ce în ce mai mult la nivelul tuturor regiunilor, în timp ce la munte, la altitudini de peste 1.500 de metri, sunt posibile chiar și lapovițe și ninsori, dar în general slabe, conform prognozei meteo valabilă în perioada 5-18 octombrie 2015, publicată, luni, de Administrația Națională de Meteorologie.

În Banat, intervalul va debuta cu o vreme ușor mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an, atât la valorile maxime, ce vor fi în medie de 21 de grade, dar cu precădere în privința celor minime, care se vor situa în jurul unei medii de 12 grade. Începând din 8 octombrie, temperaturile vor scădea semnificativ, astfel că în perioada 10-14 octombrie vremea va fi rece, cu valori medii diurne de 12-15 grade și nocturne de 6-9 grade.

Spre sfârșitul intervalului de referință se estimează o încălzire a vremii. Probabilitatea de ploaie se menține ridicată pe tot parcursul celor două săptămâni, iar în jurul datei de 7 octombrie și în intervalul 10-14 octombrie ploile se vor semnala pe arii extinse și vor fi însemnate cantitativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.