A încercat să scape basma-curată, chiar dacă introducea în țară un autoturism furat din Italia

0
228

autoturism furat

Ghinion pentru un bărbat, care a crezut că îi poate păcăli pe polițiștii de frontieră mehedințeni. Un tânăr de 30 de ani din județul Sălaj a încercat să introducă în România, un autoturism, pentru care exista o alertă introdusă de autoritățile italiene.

Autovehiculul era furat, astfel că polițiștii de frontieră l-au confiscat. În paralel, șoferul este cercetat pentru tăinuire la furt. “În data de 07.10.2015, ora 13.00 s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I – Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră  Timișoara pentru a efectua formalităţile de control al documentelor de călătorie,  cetăţeanul român V. Georgică, în vârstă de  30 de ani, domiciliat pe raza judeţului Sălaj, care conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în Italia”, spun reprezentanții ITPF Timișoara.

autoturism furat

Utilizând profilul de risc privind traficul cu autoturisme furate şi existând suspiciuni în legătură cu modul legal de deţinere al autoturismului condus de cetăţeanul român, poliţiştii de frontieră  au cercetat amănunţit documentele de identificare ale autoturismului prezentate de către acesta. Verificările au scos la iveală faptul că autoturismul figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile italiene, din data de 06.10.2015.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi urmând ca, la definitivarea cercetărilor, să fie înapoiat proprietarului de drept. În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă fapta constatată de către poliţiştii de frontieră întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de tăinuire la furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.