VIDEO: Premieră națională la Dumbrăvița!

0
311

interliga

În cursul zilei de ieri , pe terenul de fotbal al echipei ACS DUMBRĂVIȚA, s-a desfășurat ediția cu numărul 1, al turneului de fotbal denumit INTERLIGA ROMÂNEASCĂ. Acest eveniment marchează o premieră națională și a fost organizat de șeful Departamentului de Copii și Juniori al Federației Române de Fotbal, d-l Pavel Velcotă.
INTERLIGA ROMÂNEASCĂ este un model de competiție de fotbal, preluat după varianta maghiară numita INTERLIGA MAGHIARĂ.
La turneu au participat echipe de copii , care au reprezentat 4 grupe de varstă.

În continuare vă prezentăm echipele participante la fiecare categorie de vârstă , dupa cum urmează:
La categoria de copii nascuți în anul 2006 au participat: ACS DUMBRĂVIȚA, AS GHIRODA, ATLETICO TIMIȘOARA, AS LEU GIARMATA.
La categoria de copii născuți în anul 2007 au participat: ACS DUMBRĂVIȚA, GALAXY TIMIȘOARA, ATLETICO TIMIȘOARA, UNITED TIMIȘOARA.
La categoria de copii născuți în 2008 au participat: ACS DUMBRĂVIȚA, AS GHIRODA, ATLETICO ARAD, UNITED TIMIȘOARA.
Iar la categoria celor născuți în 2009 au participat echipele: ACS DUMBRĂVIȚA, GALAXY TIMIȘOARA, ATLETICO TIMIȘOARA, UNITED TIMIȘOARA.
Este important de amintit că în cadrul acestui turneu de fotbal numit INTERLIGA ROMANEASCA, a avut loc și o strângere de fonduri pentru Rareș, un copil bolnav de leucemie, care face parte din echipa de fotbal United Timișoara. Atât părinții prezenți la turneu cât și ceilalți participanți la competiția de ieri, au donat sume de bani pentru tratamentul de care are atâta nevoie Rareș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.