Pregatiti de DANS? Invitatie de neratat…

0
266

coverCea de-a treia ediție a Festivalului Internațional de Dans din Timișoara (TIMISOARA INTERNATIONAL DANCE FESTIVAL 2015), cel mai amplu eveniment de dans din
partea de vest a țării este gata de start!

Competițiile de Tango argentinian, dans contemporan, dans de societate, dansuri
caraibiene sau dansuri sportive se vor împleti armonios în perioada 14-18 octombrie 2015, la Timișoara, prin seminarii tematice, concerte, spectacole de tango argentinian, salsa sau dans contemporan, flash-moburi, concursuri de dans, petreceri dansante.

Unul dintre momentele marcante ale Festivalului va fi, cu siguranță, competiția WDSF International Open Standard & Latin (17-18 octombrie) organizată în parteneriat cu Federația Română de Dans Sportiv și ANST și care, anul acesta va aduce la Timișoara, nu mai puțin de 13 arbitri de mare calibru din 13 țări diferite! Competiția se adresează juniorilor I și II, echipelor de tineret , de adulți dar și de amatori, anul trecut înregistrând un număr record de peste 400 de perechi participante! În preambului acestui eveniment vom
avea parte de petreceri si workshop-uri dedicate.

Seria evenimentelor dedicate Festivalului Internațional de Dans din Timișoara (TIMISOARA
INTERNATIONAL DANCE FESTIVAL FIDT-2015), incepe cu patru evenimente gratuite pentru publicul timișorean:
10 octombrie, ora 18:00, la Iuluis Mall, Zona Intersport (etaj II) se va îmbrăca în haine de sărbătoare și de dans! O parte dintre perechile participante la FIDT 2015 vor defila pentru dumneavoastră în costumele spectaculoase de concurs, aducandu-vă mai aproape de magia și exuberanța rigului de dans printr-o demonstrație de gală.
14 octombrie, ora 18:00, pe platforma de la Bastionul Theresia va avea loc DESCHIDEREA OFICIALA a Festivalului Internațional de Dans din Timișoara (TIMISOARA INTERNATIONAL DANCE FESTIVAL FIDT-2015) sub un concept inedit DANSUL- Arta in miscare însoțit de un super concert Phaser! Se va prezenta un concept de muzica și dans Fusion alături de dansatorii locali multipli medaliați internațional, și se va anima cetatea Timișoarei prin ritmuri elegante și exotice!
16 octombrie, ora 20:00, la Casa Studenților va avea loc la un inedit Spectacol de dans contemporan “2-1=0″, în coregrafia Laviniei Urcan. Intrarea este liberă, iar experiența va fi una de neuitat.
16-17 octombrie, ora 18:00, la Iuluis Mall, este pregătit special pentru publicul timișorean lecții de dans gratuite pentru copii și adulți. Publicul timițorean e invitat alături de antrenorii clubului timisoarean Magnum să ia o pauză scurtă de la rutina zilnică ți să-și încarce bateriile cu puțin dans și foartă multă bucurie.

Programul complet, detalii despre evenimente și artiștii invitați puteți găsi pe www.dancefesttm.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.