Handbalistii de la Poli la a patra victorie la rand si foarte aproape de podium

0
205

handballDe peste două decenii, Politehnica Timişoara nu s-a mai situat atât de sus în campionatul intern, aproape de limita perioadei dintre tur şi retur. Triumful de la Dunărea Călăraşi 29-24 (14-11) a făcut ca formaţia bănăţeană să ajungă la mai puţin de o victorie distanţă de podiumul Ligii Naţionale, un rezultat remarcabil pentru formaţia pregătită de Pero Milosevic.

Muntenegreanul a primit un frumos cadou din partea elevilor săi chiar în săptămâna aniversării zilei de naştere; a fost a 4-a victorie consecutivă al Politehnicii într-un context deloc favorabil ţinând cont de problemele financiare cu care se confruntă toate cluburile asociate cu autorităţile locale de pe Bega.

Meciul de la Călăraşi a fost echilibrat până aproape de pauză, când alb-violeţii s-au desprins la 3 goluri diferenţă. Repriza secundă a fost clar controlată tactic de bănăţeni, care s-au distanţat până la un maximum de 8 goluri. Fiecare component al grupării timişorene a contribuit în momentele importante ale partidei, astfel încât, Politehnica a putut savura o nouă reuşită externă. Marcatorii oaspeţilor: Grigoraş 7 goluri, Timofte 4, Chikovani 6, Fenici 5, Pejovic 2, Ştefan 1, Lasica 3, Halcă 1. La Dunărea Călăraşi, principal marcator a fost Alin Şania cu 8 reuşite.

Următoarea etapă, programează un meci acasă pentru CH Poli, contra celor de la Pandurii Tg Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.