Cățelușa OLOTA a adus locul III la Campionatul naţional de dresaj al câinilor de serviciu din cadrul M.A.I.

0
239

diploma medalie

Medalie de bronz obţinută de către un ciobănesc german timişorean şi conductorul acestuia la Campionatului naţional de dresaj al câinilor de serviciu din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. La începutul lunii octombrie, la Centrul Chinologic ”Aurel Greblea” Sibiu, s-a desfăşurat ediţia a XII-a a Campionatului naţional de dresaj al câinilor de serviciu din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

ciobanesc german- OLOTA-

La competiţia organizată pe parcursul a patru zile, în perioada 5 – 8 octombrie, au participat 30 de cupluri chinotehnice ale Jandarmeriei Române, Poliţiei, Poliţiei de Frontieră şi I.S.U. Jandarmeria Română a participat în concurs la probele susţinute pentru câinii universali şi câini specializaţi în detectare explozivi şi droguri, ocupând mai multe locuri pe podium.

După ce anul trecut au obţinut locul IV, cuplul chinotehnic din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara format din plt. maj. Mile Marinel şi căţeluşa OLOTA, la ediţia din acest an, cei doi s-au clasat pe locul III la categoria câine universal – dresaj şi pe locul I în clasamentul pe Jandarmerie. “Graţie sutelor de ore de pregătire asidue şi efortului depus în sprijinirea antrenamentelor desfăşurate de către personalul grupei de conductori câini serviciu, reprezentanţii Grupării de Jandarmi Mobile din Timişoara la acest concurs au obţinut felicitările şi respectul tuturor colegilor jandarmi”, spune Nicolae Bocâncă, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile din Timişoara.

113

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.