O nouă șansă pe piața muncii pentru grupurile vulnerabile

0
215

someri

Șomerii din vestul țării își vor găsi de acum mai ușor un loc de muncă!  Cea de-a doua ediție a  Târgului de job-uri sociale va avea loc miercuri, la Timișoara.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş si va avea loc între orele 10.00 – 20.00, la Hotel Continental. Acțiunea se adresează persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile: persoane care au părăsit timpuriu şcoala, care locuiesc în comunităţi izolate, care trăiesc din venitul minim garantat, persoane cu dizabilităţi, din familii cu mai mult de doi copii sau familii monoparentale, femei în situaţii de risc, persoane de etnie romă.

Deschiderea oficială a Târgului de joburi sociale are loc la ora 10.30, în prezența conducerii CCIAT și a reprezentanților partenerilor de proiect. Au fost lansate invitații reprezentanților administrației publice locale (A.J.O.F.M., ITM Timiș) cât și experților / serviciilor / comisiilor de asistență socială din cadrul Instituției Prefectul Județului Timiș, Consiliului Județean Timiș și Primăriei Municipiului Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.