VIDEO: Bicicliștii au un număr unic de telefon, destinat sesizărilor din trafic

0
288

biciclisti

Vești bune pentru bicicliștii din Timișoara! Aceștia au de acum un număr unic de telefon, unde pot face sesizări în cazul în care întâmpină probleme în trafic.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu a anunțat astăzi că bicicliștii pot apela numărul de telefon 0256/913 dacă observă nereguli în trafic sau autoturisme parcate pe pistele de bicicletă. Astfel, ei pot suna, iar Poliția Locală va interveni imediat.“Acesta este dedicat bicicliștilor, pentru ca ei să poată sesiza dacă pe pistele de biciclete staționează sau sunt alte lucruri în neregulă. Am speranța că vor fi din ce în ce mai puțini bicicliști răi, pentru că cei care s-au comportat necorespunzător până acum, vor înțelege ce înseamnă oraș civilizat”, spune edilul Nicolae Robu.

Conform statisticilor oamenilor legii, în Timişoara nu există zi în care să nu fie două-trei accidente în care să fie implicaţi biciclişti.

1 COMENTARIU

  1. In drumul meu zilnic spre servici intalnesc intre 5 si 10 masini parcate pe pista de biciclete. Ca sa nu mai spun zeci de pietoni care se plimba linistiti pe pista. Daca ma pun sa sun la acel numar si sa stau acolo pana vine politia pentru fiecare masina ajung a doua zi la lucru. Cred ca era mai simplu sa fac o poze la autoturismele care stau pe pista si sa avem un mediu virtual unde sa le postam pentru a se lua masuri. O sa fie zeci de cazuri cand suni la politie si pana ajunge echipajul sa plece masina de acolo.Daca ai poza, ai nr de inmatriculare se pot lua masuri…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.