VIDEO: Sala Consiliului Local de nerecunoscut

0
207

sala CLT renovare

Lucrările la Sala de Consiliu a Primăriei Timişoara prind contur. Acestea includ schimbarea instalaţiilor electrice, reparaţii la geamuri, podele şi pereţi, sistem de sonorizare şi iluminat. Totodată, va fi demontată structura metalică şi vor dispărea podiumurile pe care sunt acum mesele consilierilor.

Vă reamintim că la finalul lunii august, consilierii locali au votat la rectificarea bugetară suma de 142.526,35 lei pentru achiziţia unui nou sistem de sonorizare. În Sala de Consiliu Local se lucrează de zor. Astfel că au fost montat podelele, s-a zugrăvit și s-a pus tapet. În plus, ferestrele din partea stângă a sălii au dispărut, acestea fiind acoperite cu un perete din gips-carton. Reprezentanții municipalității spun că mobilierul şi pardoseala prezenta grad sporit de uzură.“În urma acestui proiect vom da Timișoarei încă o sala de ceremonii la nivel înalt. Arată cu totul și cu totul altfel. Este amenajată pe baza unui proiect făcut de un designer. Lucrările propriu-zise sunt aproape gata. Trebuie să vină mobilierul și echipamentele din dotare”, explică edilul Nicolae Robu.

Sala de Consiliu Local a intrat în șantier la jumătatea lunii iulie. Întreaga investiție este de peste 400 mii de lei. Termenul de finalizare este jumătatea lunii decembrie, deși inițial se estima că lucrarile vor fi finalizate în septembrie.

sala CLT renovare

sala CLT

sala CLT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.