ACS Poli se bate singura la Bucuresti! Esec nemeritat cu FCSB

0
244

meciMeciul din sferturile Cupei Romaniei disputat in aceasta seara intre FCSB si ACS Poli nu s-a bucurat decat de prezenta a circa 500 de oameni, desi s-a disputat pe cel mai mare stadion din tara, National Arena.

ACS Poli a facut un meci bun, peste medie, dominand o echipa gazda care s-a multumit cu greseala adversarului. Greseala care a venit in urma unui 11 metri stupid facut de Sarmov in minutul 30, cand efectiv a lovit mana pe minge in careu… Stanciu a executat penaltiul, Kirschstein a respind, dar Chipciu a impins mingea in poarta, 1-0. Inainte de aceasta faza, Kirschstein a mai aparat o lovitura de la 11 metri, executata tot pe Stanciu.

In afara de aceste penaltiuri, ACS Poli a dominat, mare parte din meci, a avut ocazii prin barbut, Elek, Croitoru, Hernandez, dar nu a reusit egalarea. Punct final in Cupa Ligii pentru ACS Poli, desi echipa merita mai mult in aceasta seara.

Steaua: Cojocaru – Papp, Varela, Tosca, Guilherme, Filip, Stanciu (90, Macris), Tahar, Popa (79, Tarnovan), Chipciu, Mihalcea (57, Muniru)

ACS Poli: Kirschstein – Belu, Scutaru, Melinte, Dan Popescu, Llorente, Artean (76, Hernandez), Sarmov (36, Croitoru), Barbut, Elek (64, Rufino), Goga

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.