Autovehicul căutat de autoritaţile italiene indisponibilizat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

0
199

furt Fiat punto

Un autoturism Fiat Punto semnalat ca fiind furat din Italia a fost indisponibilizat de către poliţiştii de frontieră mehedinţeni. În cadrul unei acţiuni informativ operative desfăşurate pe linia combaterii traficului internaţional de autoturisme furate, poliţiştii de frontieră au obţinut date şi informaţii despre existenţa pe raza municipiului Drobeta-Turnu Severin a unui autoturism furat din Italia.

Astfel, poliţiştii de frontieră l-au oprit în trafic, în cadrul unui filtru organizat la intrarea în municipiul Drobeta -Turnu Severin, pe conducătorul unui autoturism marca Fiat Punto, înmatriculat în Italia.

Şoferul maşinii, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din judeţul Mehedinti, a prezentat la control, în urma solicitării lucrătorilor noştri şi documentele de identificare ale autovehicului. Verificările efectuate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni, în bazele de date au stabilit că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de autorităţile din Italia din data de 18.09.2015. Autoturismul, în valoare de 5000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat  proprietarului de drept.

În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă fapta constatată de către poliţiştii de frontieră întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de tăinuire la furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.