Curs de iniţiere în comunicare organizat de Fundația „Pentru Voi”

0
190

fundatia Pentru Voi

Fundaţia „Pentru Voi” va organiza un curs de iniţiere în comunicare pentru cele patru femei din grupuri dezavantajate angajate în cadrul unităţii protejate „Pentru Voi” Advertising. Acesta se va desfășura în perioada 15-29 octombrie.

Cursul se va concentra pe dezvoltarea abilităţilor de comunicare cu persoane cu dizabilităţi intelectuale, deoarece cele 4 femei din grupuri defavorizate au rolul de mentor pentru cei șase angajaţi ai unităţii protejate, care au dizabilitate intelectuală. Potrivit conducerii fundației, cursul de iniţiere în comunicare întăreşte cunoştiinţele dobândite în urma trainingului motivaţional desfăşurat la începutul lunii octombrie la Dubova, un prim teambuilding la care a participat întreaga echipă a unităţii  „Pentru Voi” Advertising. “Pe 15 octombrie împlinim 1 an de la demararea proiectului Diferiţi, dar profesionişti valoroşi şi ne bucurăm că am reuşit sa ne atingem obiectivele, creând  14 noi locuri de muncă  dintre care 10 pentru persoane din grupuri dezavantajate. Echipa noastră a demarat activităţile de printing pe material textil, am livrat prima comandă de tricouri şi sperăm să găsim cât mai mulţi clienţi şi să avem cât mai multe comenzi pentru a putea asigura păstrarea locurilor de muncă”,  susține Laila Onu, coordonator de proiect şi director general la Fundaţia „Pentru Voi”.

Tipografia digitală „Pentru Voi” Advertising este o unitate protejata, ce pune la dispoziţia clienţilor săi servicii de concepere şi design grafic computerizat, personalizare tampografică pe diferite obiecte şi activităţi de tipărire pe suport textil, material plastic, lemn, sticlă şi ceramică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.