Cum va fi VREMEA în BANAT în următoarele două săptămâni. PROGNOZA METEO până pe 25 octombrie

0
222

banat

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor pentru intervalul 12 – 25 octombrie 2015, care vizează toate regiunile ţării.

Conform estimării publicate de ANM, primele zile din intervalul analizat sunt caracterizate de o vreme mult mai rece decât ar fi normal pentru această perioadă din an.

În perioada 15 – 18 octombrie, însă, vremea se va încălzi apreciabil în majoritatea regiunilor ţării, fiind prognozate maxime cuprinse între 17 şi 19 grade Celsius, în timpul zilei.

Cea de-a doua săptămână din interval va aduce o nouă scădere a valorilor termice, însă acestea vor fi în general apropiate de cele specifice pentru perioada respectivă.

Prognoza pentru Banat:

Intervalul va debuta cu o vreme mult mai rece decât ar fi normal pentru această perioadă din an, astfel că valorile maxime de temperatură vor fi de 12…14 grade, iar cele minime de 6…9 grade. În perioada 15 – 18 octombrie vremea se va încălzi apreciabil, urmând a se înregistra valori medii de 17…20 de grade ziua şi 9…11 grade noaptea. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni este estimată o nouă scădere de temperatură, dar valorile vor fi în general apropiate de cele climatologic specifice pentru ultima decadă de octombrie. Probabilitatea pentru ploi locale, în general slabe, se va menţine relativ ridicată în mare parte a intervalului de referinţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.