IPJ angajează fochist

0
267

sediu IPJ

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiș face angajări. Cei care doresc un loc de muncă pot aplica pentru un post de muncitor calificat IV cu atribuţii de fochist în cadrul Serviciului Logistic.

Astfel, în perioada 12 – 18 noiembrie se va organiza un concurs, prin recrutare din sursa externă, pentru ocuparea postului respectiv.

Criteriile de selecție sunt stricte. Astfel că persoanele interesate trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă cetăţenie română sau a altor state din UE, să cunoască limba română, scris şi vorbit, să aibă vârsta minimă reglementată de prevederile legale în vigoare, să aibă capacitate deplină de exerciţiu, să fie apţi din punct de vedere medical, îndeplinesc condiţiile de studii şi, după caz, de vechime sau alte condiţii specifice potrivit cerinţelor postului scos la concurs, şi cel mai important să nu fi fost condamnaţi definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni.

Candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii medii tehnice, cu diplomă de bacalaureat (instalator apă-canal/sanitare/termice sau instalaţii electrice), să fie absolvenţi a unui program de instruire de fochist, să deţină autorizaţie ISCIR valabilă, să aibă minim șase luni vechime în muncă în calificarea profesională corespunzătoare studiilor absolvite.

Pentru înscrierea la concurs candidaţii vor prezenta şi depune până la data de 30 octombrie, ora 16:00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, situat în municipiul Timişoara, Bulevardul Take Ionescu 44-46, judeţ Timiş. Vezi aici ce documente trebuie să conţină dosarul de concurs.

Concursul/examenul se va desfăşura la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş şi va consta în 3 etape succesive, desfăşurate în ordinea menţionată mai jos, astfel: Selecţia dosarelor de concurs – 02.11.2015. Proba practică  – 12.11.2015, începând cu ora 10:00. Interviu – 18.11.2015, începând cu ora 10:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.