Ziua Armatei la mall. Demonstrații și tehnici speciale executate de militari

0
194

armata

Reprezentanţii Brigăzii 18 Infanterie „Banat” vor fi prezenţi  în acest weekend la mall, pentru o serie de evenimente prilejuite de Ziua Armatei Române.

Astfel că timişorenii vor avea ocazia să vadă tehnici militare, armament, expoziţii de fotografie, uniforme militare, dar şi prezentarea elicopterului IAR 330 PUMA din dotarea Forțelor Aeriene, la evnimentul „Ziua Armatei la mall”. Acţiunea este organizată de Brigada 18 Infanterie „BANAT“ în zilele de 17 şi 18 octombrie şi face parte dintr-o serie de manifestări iniţiate cu prilejul Zilei Armatei României, sărbătorită în fiecare an la data de 25 octombrie.

Programul cuprinde mai multe activităţi: minipoligon de cercetare, prezentarea elicopterului IAR 330 PUMA din dotarea Forțelor Aeriene, expoziție de echipamente de comunicații folosite de Armata României în teatrele de operații și de-a lungul timpului, spectacol „Drill-Team“ la lumina torțelor, prezentarea unor tehnici de alpinism, atelier de îmbrăcare a uiformei și articolelor de echipqament(mască contra gazelor, vestă de protecție, cască de pilot și alte echipamente specifice aviatorilor), prezentarea ținutelor militare purtate de militarii bărbați și femei, punct de informare-documentare cu prezentarea ofertei educaționale a Ministerului Apărării Naționale, expoziție de caricatură și caricaturi la minut.

În plus, toți cei interesați de o carieră militară vor putea afla mai multe dtalii despre aceasta de la punctul de informare-documentare cu prezentarea ofertei educaționale a Ministerului Apărării Naționale. Evenimentele se vor desfăşura în aer liber, dar şi în interiorul mall-ului, sâmbătă şi duminică, până la ora 20.00.

(Foto:www.ziuaveche.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.