Captură de țigarete în municipiul Lugoj

0
227

1

Acţiune fulger a jandarmilor timişoreni în municipiul Lugoj. Peste 8000 de ţigarete de contrabandă au fost confiscate din zona pieţei George Coşbuc, wekendul trecut.

Jandarmii Grupării Mobile din Timişoara au desfăşurat o acţiune punctuală pe linia prevenirii şi combaterii comerţului ilicit cu produse accizabile şi de contraband. Astfel, a fost depistat un bărbat în vârstă de 28 de ani, din municipiul Lugoj care oferea spre vânzare ţigări fără timbru sau cu timbru necorespunzător. Captura ridicată de jandarmii timişoreni, constă în 400 de pachete de ţigări de contrabandă, de provenienţă noncomunitară. Întreaga marfă a fost ridicată în vederea confiscării, pe numele bărbatului fiind întocmite actele de sesizare în vederea săvârşirii infracţiunii de deţinere sau comercializare de produse de contrabandă.

Tot în zona pieţei George Coşbuc, pe splaiul Morilor, jandarmii timişoreni au depistat o tânără în vârstă de 25 de ani care oferea spre vânzare trecătorilor, un smartphone susceptibil de a fi fals, inscripţionat cu marca Samsung.

Jandarmii au luat măsura ridicării telefonului în vederea confiscării iar tinerei i-au fost întocmite actele de sesizare în vederea săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute.

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.