Dragan Petricevic schimba macazul! Preia o echipa de baschet feminin

0
225

draganBosniacul Dragan Petricevici, care a demisionat săptămâna trecută de la formaţia masculină BC Timişoara, va prelua echipa feminină Universitatea Cluj, aceasta urmând a fi a doua experienţă din cariera sa la nivel feminin, după cea de la Livas Târgovişte, cu care a cucerit titlul naţional în 2003.

„Antrenorul Dragan Petricevici va prelua, peste aproximativ două săptămâni, echipa de baschet feminin din cadrul CS Universitatea Cluj. Dragan a semnat, duminică seară, un contract valabil pe 3 ani şi jumătate, revenind astfel la Cluj, locul unde, în urmă cu 19 ani, câştiga campionatul naţionat cu echipa de băieţi a clubului”, se arată în comnicatul clubului ardelean.

Cel mai probabil, Dragan Petricevici va debuta pe banca echipei clujene de baschet feminin la sfârşitul lunii octombrie, atunci când Universitatea va juca la Alba-Iulia. Până atunci, clujencele vor juca pe terenul formaţiei CSBT Alexandria, în 21 octombrie, şi vor primi vizita grupării ACS Sepsi SIC, într-un meci programat pentru data de 24 octobrie.

Antrenorul Dragan Petricevici, care a cucerit Cupa României în 2015 la masculin, cu BC Timişoara, a demisionat de la cârma acestei echipe în urmă cu o săptămână, invocând problemele financiare ale clubului, afectat de interdicţia de alocare de fonduri din partea Primăriei, ca urmare a unui control al Curţii de Conturi.

În vârstă de 46 ani, Dragan Petricevici a mai antrenat o singură dată la feminin, în sezonul 2002-2003, la Livas Târgovişte, cu care a cucerit atunci titlul naţional.

La masculin, el a pregătit echipele Universitatea Cluj, Poli Iaşi, West Petrom Arad, CSU Ploieşti, Farul Constanţa, CSU Sibiu şi BC Timişoara. A cucerit patru titluri de campion, cu Universitatea Cluj, de două ori cu West Petrom Arad şi cu CSU Ploieşti. De asemenea, Petricevici mai are în palmares, tot la masculin, trei Cupe ale României, una cu CSU Ploieşti şi două cu BC Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.