Nicolae Robu , în delegație la TEL AVIV

0
246

N. Robu- vizita TEL AVIV

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu a plecat într-o nouă delegaţie externă. Acesta participă împreună cu city – managerul, Sorin Drăgoi, la Tel Aviv, în Israel, la o conferinţă a primarilor de capitale.

Edilul spune că este o onoare să participe la eveniment, în condiţiile în care Timişoara a primit invitaţia chiar dacă nu este capitală. “Așa cum am anunțat, particip în Israel, la 30-th International Mayors Conference. După o noapte petrecută în Tel Aviv, dimineața, la 7.30, ne-am deplasat la Ierusalim. În prima parte a zilei, au avut loc prezentări și discuții extrem de interesante, pe teme ce țin de conceptul de <<smart city>>. În trecere fie spus, m-am bucurat să aud persoana care a vorbit despre problema parcărilor în marile orașe, afirmând, cu mândrie, că, în Tel Aviv, parcarea se plătește exclusiv cu telefonul și că acesta este viitorul peste tot! În partea a doua a zilei, am vizitat Muzeul Holocaustului. Impresionant, absolut impresionant!”, transmite primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

La “30-th International Mayors Conference” sunt prezente personalități precum: primarul New York-ului, Bill de Blasio, primarul Istanbul-ului, guvernatorul Taiwan-ului. Edilul Timișoarei se va întoarce în țară joi, 22 octombrie.

vizita TEL AVIV

 Robu- vizita ISRAEL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.