VIDEO:Controale nocturne la Timișoara! Kilograme de carne şi borcane cu murături confiscate din Complexul Studențesc

0
225

 

controale complex studentesc

Zeci de kilograme de carne şi borcane cu murături confiscate din Complexul Studențesc din Timișoara, în urma unei acțiuni fulger.

Mai multe controale au avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Reprezentanţii ITM, DSV şi de la alte instituţii au luat la puricat 12 unităţi comerciale şi au fost legitimate aproape 200 de persoane. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 30.000 de lei. S-a procedat la indisponibilizarea a 67 de kilograme de carne depozită şi etichetată necorespunzător şi a 40 de borcane (170 de litri) de murături.

În plus, 50 de poliţişti au efectuat controale în Complexul Studenţesc. Aceștia au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale şi a personalului angajat, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

Poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării trei permise de conducere şi au retras nouă certificate de înmatriculare. La razia din Complexul Studenţesc au participat şi jandarmi, poliţişti locali, reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă şi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Timiş.

Autorităţile au constatat două infracţiuni şi aplicat 49 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcări ale diferitelor legi – privind protejarea populaţiei împotriva activităţilor comerciale ilicite, normele sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, comercializarea produselor şi serviciilor pe piaţă, normele de prevenire şi stingere a incendiilor, normele rutiere etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.