Cabinet spitalicesc renovat cu bani din donații

0
205

clinica maxilo-faciala

Vești bune! Cabinetul de Urgențe din cadrul Clinicii de Chirurgie Maxilo-Facială a Spitalului Municipal din Timișoara a fost renovat cu bani din donații. Acesta a fost refăcut cu ajutorul celor 20.000 de lei strânși în urma evenimentului de alergare Timotion 2015.

Proiectul a fost propus de Clubul Rotary Opera, care a obținut cea mai mare donație, 10.000 de lei, din partea unei filiale timișorene a Grupului francez MGI COUTIER. Fondurile alocate au fost folosite pentru lucrări de desfacere a faianței existente, finisarea pereților cu glet, turnare șapă autonivelantă și, în final, montarea tarchetului din PVC pe podea și pe pereți. “Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială Timișoara este o secție medicală de tradiție care deservește municipiul Timișoara, județul Timiș și județele limitrofe de peste 60 de ani. Proiectul va crea condiţii de lucru optime personalului medical, va asigura confort pacienţilor şi va aduce un plus de încredere şi siguranţă în serviciile oferite de spital. De asemenea, asigurarea unui mediu igienic este imperativ datorită activității medicale cu specific chirurgical”, au spus inițiatorii proiectului atunci când s-au alăturat echipei Timotion.

clinica Maxilo-faciala

Acesta este unul dintre proiectele selectate de echipa Timotion pentru a beneficia de banii colectați din taxele de înscriere la eveniment și din donațiile făcute de persoanele care au vrut să sprijine inițiatorii, dar nu au alergat. Alte 10 proiecte sunt în etapa de sintetizare a rezultatelor sau aproape de a fi încheiate. “Ne bucură mult rezultatele celor 11 organizații care au fost susținute financiar prin organizarea Timotion. Arătăm că și la Timișoara funcționează acest mecanism prin care un eveniment al comunității, la care participă sute, chiar mii de persoane, se transformă într-un generator de sprijin pentru inițiative în folosul comunității. Sute, chiar mii de bolnavi vor avea o experiență medicală mai puțin neplăcută ca urmare a renovărilor de la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială Timișoara. Comunitatea și-a rezolvat singură o problemă. Pentru noi, echipa Timotion, este o încurajare să continuăm organizarea acestui eveniment”, a spus Cristina Potra Mureșan, manager proiect Timotion.

clinica Maxilo-faciala

clinica Maxilo-faciala

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.