Performanta excelenta pentru doi pugilisti de la CSM Timisoara, care au jucat finala nationala la tineret

0
310

gala_box_3Timisoara ramane un izvor de talente pentru careul magic. Recent, la Calarasi au avut loc Campionatele Nationale la box, tineret, iar sportivii de la CSM Timisoara au obtinut o performanta de exceptie in cadrul unei categorii cu adevarat „grea”, +91 kg.

Astfel, elevii antrenorului emerit Nicolae Ispas si a profesorului Orlando Ispas, Ali Tekin si Florin Ivanoaie au ajuns in finala categoriei. Ultimul act a constituit si cel mai bun meci al turneului, cei doi colegi, prieteni in afara ringului dand totul pentru victorie.

Ali Tekin s-a impus dupa un meci strans, decizie impartita, 2-1, ceea ce denota ca boxerii sunt de valoare apropiata. Si cu siguranta, spunem noi, de numele acestora se vor lega viitoare succese ale boxului timisoarean.

In weekend in Sala Constantin Jude se vor desfasura doua competitii pugilistice. Sambata, de la ora 17 va avea loc Gala Prieteniei, la care vor participa boxeri de lot national din Romania, Croatia si Serbia. Duminica d ela ora 11, avem Cupa Timisoarei la box, cu participarea sportivilor de la mai multe cluburi din Serbia si bineinteles din Timisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.