Adrian Orza ar putea candida la Primăria comunei Șag

0
351

adrian orza

Fostul viceprimar al Timişoarei, Adrian Orza, ar putea candida la Primăria comunei Șag. Acesta nu a luat încă o decizie finală, dar ia în calcul mai multe variante.

În plus, a răspuns unor speculaţii conform cărora s-ar fi aliat cu PNL Timiş pentru a candida în anul 2016 pentru postul de primar la Şag. “Nu am bătut palma cu nimeni. Am fost contactat în toți anii aceștia de toate formațiunile politice, dar știți foarte bine că mă aflu în fața dumneavoastră ca independent și nu am primit nicio funcție pentru că nu am vrut să o primesc. Mă bucur că în continuare sunt în sondaje tot după domnul Robu, deși ieșirile mele publice au fost extrem de rare, moderate și decente. Nu am stabilit cu nimeni și nu am decis încă nimic în ceea ce privește locul unde am să activez sau dacă am să mai activez”, a explicat consilierul local, Adrian Orza.

Adrian Orza a absolvit în 1994 Universitatea Tehnică Timişoara, Facultatea de Electrotehnică, iar în 1997 a absolvit Facultatea de Management în Industrie şi Transporturi.

În perioada 1995 – 2000, a fost şef al biroului de marketing şi apoi director general al Fabricii de Ţigarete Timişoara. Din 2000 și până în 2012 a deținut funcția de viceprimar al municipiului Timișoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.