Rețele de apă mai curate în Gătaia și Ciacova

0
214

Aquatim lucrari

Aquatim a demarat recent un program suplimentar de mentenanță a rețelei de alimentare cu apă din Gătaia, care constă în spălari repetate, cu aer și apă sub presiune, cu utilaje speciale, a tuturor conductelor de apă din localitate.

În Gătaia a fost pusă în funcţiune noua staţie de tratare a apei potabile, o investiţie de peste patru milioane de lei, finanţată din fonduri europene. Stația furnizează locuitorilor din Gătaia și Sculia apă sigură, tratată și dezinfectată. Conductele de apă sunt însă vechi, de cele mai multe ori degradate sau cu depuneri de rugină pe pereții interiori.

Compania de apă a demarat programul suplimentar de spălare a rețelei pentru a preveni colorarea apei ca urmare a antrenării depunerilor din interiorul conductelor, asigurând furnizarea apei de calitate corespunzătoare la robinet. După finalizarea spălării rețelei de apă din Gătaia, Aquatim va face același lucru și în Ciacova unde conductele sunt, de asemenea, vechi.

Programul de spălare a conductelor, cu menționarea străzilor și intervalului orar, va fi publicat săptămânal pe site-ul Aquatim. În timpul spălării conductelor și la reluarea alimentării cu apă rece, este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.