Stocurile de materiale de intervenţie pe şoselele din vestul ţării reîntregite

0
205

material antiderapantStocurile de materiale de intervenţie pe şoselele din vestul ţării vor fi reîntregite, anunţă conducerea Direcţiei de Drumuri şi Poduri Timişoara. Potrivit directorului DRDP, Horaţiu Simion, în prezent sunt asigurate stocurile necesare de material antiderapant doar pentru o singură lună, dar vor fi completate în săptămânile următoare.

Mai exact, compania dispune de aproximativ o treime din cantitatea de material antiderapant necesară pentru această iarnă. Stocul de nisip se ridică la 1.500 de tone dintr-un necesar de 9.000, iar cel de sare este de 2.800 de tone dintr-un necesar de nouă mii de tone. “Stocul de nisip este undeva la 1.500 de tone dintr-un necesar de 9.000 de tone, iar stocul de sare este de 2.800 de tone dintr-un necesar de aproape 9.000 de tone. Avem şi utilaje proprii de intervenţie rapidă, pregătite, în cazul apariţei unor fenomene meteo imediate. Compania Naţională de Autostrăzi şi Dumuri Naţionale s-a dotat în ţară cu mai multe autofreze, există 4 autofreze în judeţul Timiş, astfel avem utilaje pentru zăpezi abundente imediate”, spune Horaţiu Simion, directorul regional al Direcţiei de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Pentru utilaje, DRDP Timișoara anunţă că până la sfârșitul lunii noiembrie vor fi încheiate toate conrtactele. La nivelul drumurilor judeţene există cinci operatori care se vor ocupa de deszăpezire şi 76 de utilaje pregătite de intervenţie.

(Sursa foto: www.bzi.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.