VIDEO:Florin Bîrsăşteanu posibil candidat la Primăria Timișoara

0
376

Florin Barsasteanu

Deputatul PSD Florin Bîrsăşteanu, posibil candidat la Primăria Timișoara. Anunțul a fost lansat astăzi, chiar de acesta. Vicepreședintele PSD Timiș spune că orașul are nevoie de un alt fel de primar decât Nicolae Robu.

În plus, acesta spune că și partidul trebuie să-l promoveze și să-și dorească acest lucru. “E onorantă orice propunere de acest gen. Partidul trebuie să se gândească foarte bine, pentru că e o miza foarte importantă. Nu îmi aparține mie decizia. Pot să fiu parte dintr-un proiect pe care colegii mei și cu mine putem să-l gândim. E o miză mare. S-au vehiculat foarte multe nume, dar nu cred că am avut o discuție concretă pe acest subiect. O să vedem în următoarea perioadă. Până la finalul anului trebuie să avem candidații pe care trebuie să-i includem într-un program serios de pregătire. Personal nu exclud o candidatură. Eu cred că timișorenii vor dori un alt gen de primar”, susține Florin Bîrsășteanu.

Acesta nu a ezitat să-l critice pe edilul-șef, Nicolae Robu, despre care spune că se consideră bun la toate. “Cred că Timişoara are nevoie de un om care nu crede că se pricepe la toate. Nu cred că poate să aibă un mare randament cineva care crede că se pricepe la toate”, a completat deputatul PSD.

Vă reamintim că social-democrații au făcut publice câteva variante în care apar pe listă ca posibili candidați Sorin Grindeanu, Sebastian Răducanu, Marius Craina și Florin Bîrsășteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.