Marian Cucșa: “Îi sugerez să angajeze și un moderator tv pentru televiziunea PMT de pe facebook”

0
772

 

Marian Cucsa- secretar executiv ALDE Timis-

Nicolae Robu este din nou ținta ironiilor. Reprezentanții ALDE îl critică dur pe edilul Timișoarei. De această dată, primarul a intrat în vizorul secretarului coordonator ALDE Timiș, Marian Cucșa.

Motivul este unul simplu. După anunțul făcut de Primăria Timișoara pe site-ul instituției, prin care se fac publice cinci posturi vacante (asistent medical, secretară, inspector de specialitate, electrician-lacatus mecanic și paznic), secretarul coordonator ALDE Timiș, Marian Cucșa îi sugerează primarului Nicolae Robu, pentru o mai bună funcționare a nou înființatei televiziuni Facebook – TV-primariatm, să angajeze și un moderator TV cu studii de specialitate.“Pentru că în paralel cu cariera politică, sunt și un om de business, mi-am dezvoltat o gândire bazată pe pragmatism, pe obiective și analize de tip cost-beneficiu. Astfel, îi sugerez domnului primar Nicolae Robu, ca pe lângă cele cinci posturi scoase la concurs de către Primăria Municipiului Timișoara, să angajeze și un moderator TV pentru televiziunea PMT de pe Facebook”, spune Marian Cucșa.

Astfel, acesta menționează trei aspecte, prin care îl atenționează pe edilul Nicolae Robu să nu mai folosească pe post de moderatoare, secretare sau alte funcționare publice. “Majoritatea sunt membre PNL, angajate ale Primăriei Timișoara, în a căror fișă a postului se regăsesc cu totul alte atribuțiuni, pentru care sunt plătite din bani publici. Ar da dovadă de mult mai mult profesionalism, lăsând în urmă amatorismul afișat acum pe Facebook, care nu face decât să furnizeze subiecte de tip can-can  pentru publicațiile naționale și astfel Timișoara să fie conturată la nivel național ca: orașul <<Palmișoara>>, orașul cu paranghelii țigănești, orașul în care se taie copacii și, mai nou, orașul în care primarul muncește mai mult pe Facebook”, completează secretarul coordonator al ALDE Timiș, Marian Cucșa.

În plus, liderul ALDE consideră că ar fi bine ca primarul Timișoarei să aibă un consilier avizat, pe probleme de imagine și apariții publice, astfel ar ține cont de sfaturi.

1 COMENTARIU

  1. Fara suparare, nu sunt PNL-ist si nu ii tin partea lui Robu. Dar de unde au aparut baietasii astia, gen Marian Cusca si Freddy nu stiu cum? Cine sunt ei? Ce au facut ei pana acuma, in afara de a-i spala pe mai marii politicii cu limba? Asta este generatia care urmeaza in politica? Doamne fereste! Si apropo de PNL mai e baiatul acela Liviu, acelasi tipar. Serios? Se pare ca banii si sclavagismul pe termen lung sunt singurele atributii necesare pentru a avansa in politica. Integritatea, etica, inteligenta… nu mai exista

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.