Autospeciale noi pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş

0
347

autospeciale IPJ

Parcul auto al Poliției Rutiere Timiș a fost suplimentat cu noi autospeciale. Este vorba despre zece autoturisme, marca Volkswagen care vor intrat vineri în posesia instituției.

Inițiativa aparține Ministerului de Interne. Autoturismele Volkswagen Polo au fost repartizate agenților pentru a fi folosite în misiunile rutiere. Acestea au motoare economice și au 90 de cai putere. Costul pentru fiecare model este de aproximativ 13.000 euro. Ele sunt prevăzute cu sisteme optico – acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor contribui la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier.

De asemenea, au fost prevăzute sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe autospecialele intrate în dotarea I.P.J. Timiş în cursul anului 2015 şi distribuite structurilor de ordine publică.

În total, la nivel național, vor fi achiziționate 400 de maşini de acest tip pentru parcul auto al Poliţiei Române. Noile autoturisme vor fi împărţite în toate judeţele ţării, în funcţie de nevoile fiecărui inspectorat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.