Cercetarea prinde culoare la Timișoara: “Acces la literatura științifică”

0
264

 

banner enformation  2015

Timișorenii sunt invitați la cea mai mare conferință din domeniul cercetării.  O nouă ediție a Conferinței Naționale “Acces la literatura științifică: Rolul structurilor informaționale pentru dezvoltarea cunoașterii, inovare și sisteme de inovare” va avea loc în aceste zile în capitala Banatului.

Evenimentul este dedicat studenților, doctoranzilor și reprezentanților celor mai importante institute de cercetare și academice din România. Se va discuta despre instrumentele și soluțiile în educație și cercetare. În plus, aceasta constituie cel mai bun mediu pentru schimbul de idei, prezentarea celor mai bune practici și parteneri pentru proiectele viitoare, spun reprezentanții USAMVB. “Performanța și calitatea învățământului superior a devenit un semn vital al capacității unei țări de a promova viitorul dezvoltării economice. Chiar dacă este dificil de prezis în ce fel modificările din tehnologie vor afecta învățământul superior pe termen lung, este clar că eforturile susținute și cooperarea internațională în toate etapele procesului de cercetare (Documentare, Publicare și Transfer Tehnologic) vor fi necesare pentru a îmbunătăți structurile actuale și pentru a profita pe deplin de impactul noilor tehnologii”, transmite conducerea USAMVB.

Evenimentul este organizat în colaborare cu USAMVB și va avea loc în perioada 29-31 octombrie, la CRAFT. Accesul publicului este liber.

Detalii despre program se găsesc pe site-ul oficial www.enformation.ro şi pe pagina evenimentului Acces la literatura ştiinţifică. http://www.e-nformation.ro/wp-content/uploads/2015/10/Agenda-Conferinta-2015-RO-cu-antet-2-oct.pdf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.