Nu vă lăsați bicicleta în scara blocului! Două biciclete erau să fie furate din zona Musicescu

0
309

 

bicicleta casa scarii

Atenție, timișoreni! Nu mai lăsați bicicletele pe casa scării! Hoții nu țin cont de program și riscați să râmâneți fără ele.

Majoritatea proprietarilor consideră că o bicicletă lăsată pe casa scării, prinsă cu un sistem antifurt este în siguranță. Realitatea îi contrazice, întrucât de la începutul anului și până în prezent, sute de biciclete au fost furate din Timișoara.

Un astfel de incident s-a petrecut în această după-amiază în zona Musicescu din Timișoara. Doi tineri au fost surprinși de către un locatar, în timp ce încercau să taie lanțurile mai multor biciclete lăsate pe casa scării. Aproape că au reușit să rupă cu un clește lanțul de prindere a acestora. Martorul a alarmat vecinii, iar cei doi infractori, speriați că au fost văzuți acționând, au reușit să fugă abandonând bicicletele. Astfel că acum hoții sunt liberi și vor da atacul în altă parte.

CE TREBUIE SĂ ȘTII PENTRU A PREVENI FURTURILE DE BICICLETE

Alege un sistem antifurt cu protectie sporită: o mare parte a furturilor de biciclete sunt comise prin tăierea cu un clește a lanțului de prindere. Pe piață sunt sisteme antifurt care au o rezistență mare și nu pot fi rupte/tăiate cu ușurință. În acest fel acțiunea potențialilor infractori este îngreunată și sunt descurajați de zgomotul pe care îl produc atunci când încearcă să fure o bicicletă.

Pe stradă, parchează bicicleta într-un loc circulat, frecventat de oameni. Hoții evită să acționeze în astfel de situații. În cazul unui furt, mergi imediat la poliție și prezintă elementele de identificare ale bicicletei. În acest fel faci mai rapidă identificarea bicicletei sau a componentelor sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.