ANUNT ANGAJARE PRIMARIA GHIRODA (INSPECTOR GR 1 COMPARTIMENTUL URBANISM – MEDIU)

0
148

Primăria Comunei Ghiroda organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului Comunei Ghiroda, respectiv: inspector, cls. I, gr. prof asistent, Compartimentul Urbanism – Mediu – 1 post

 Concursul va avea loc la sediul Primăriei Comunei Ghiroda, str. Victoria, nr. 46, în data de 11.01.2019,  ora 10 şi va consta în proba scrisă şi interviu.(interviul se va organiza in  termen de maxim 5 zile lucratoare de la data sustinerii probei scrise).

Condiţiile generale de participare la concurs:

  • candidații trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute la art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici, r/a, cu modificările și completările ulterioare.

Condiţiile specifice de participare la concurs:

Pentru ocuparea functiei publice de executie – inspector, cls. I, gr. prof asistent, Compartimentul Urbanism – Mediu

–  studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă

– 1 an în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice (pentru ocuparea funcţiilor publice de execuţie de grad profesional asistent)

   cunoştinţe operare calculator Word, Excell – foarte bine

 Dosarele de concurs se vor depune la sediul Primăriei Comunei Ghiroda, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, și vor conține în mod obligatoriu documentele prevăzute la art. 49 din HG. nr. 611/2008, cu modificările și completările ulterioare.

Relaţii suplimentare cu privire la desfăşurarea concursului se pot obţine de la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Primăriei Comunei Ghiroda. (tel. o256/2o52o1).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.