Un bărbat a murit strivit de un copac care a căzut peste el

0
56

 Accidentul de muncă înfiorător s-a petrecut în această după-amiază, în urma căruia un bărbat a murit pe loc, după ce copacul pe care încerca să îl taie, s-a prăbuşit peste el.

Tragedia a avut loc în pădurea din zona localităţii Marila, judeţul Caraş-Severin.

Victima, un bărbat de 30 de ani, şi un coleg de-al său, amândoi angajaţi ai unei firme de exploatare a lemnului, tăiau arbori cu drujba.

La un moment dat, unul dintre copaci s-a prăbuşit peste bărbatul de 30 de ani şi l-a strivit.

Omul nu a avut nicio şansă, iar echipele medicale care au ajuns de urgenţă la faţa locului, nu au mai putut face nimic pentru victimă, decât să declare decesul.

“Au intervenit de urgenţă un echipaj SMURD şi o autospecială de primă intervenţie din cadrul Secţiei de Pompieri Oraviţa. În jurul orelor 17.20, echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean ajuns la locul accidentului a constatat decesul unui bărbat în vârstă de aproximativ 30 ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral prin lovire cu un obiect dur”, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin.

Cazul este anchetat acum de poliţişti, care au deschis un dosar pena pentru ucidere din culpă, urmând să se stabilească exact cum s-a petrecut tragedia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here