Cum să aduci confortul la tine acasă prin lucruri simple

0
20

Casa ta ar trebui să fie locul în care să te relaxezi și să te simți tu însuți, dar uneori acest lucru nu se întâmplă și chiar sunt momente în care te simți inconfortabil.

Ei bine, există câteva modalități de a-ți transforma casa într-un spațiu confortabil de care să te bucuri și care să-ți dea o stare de bine întotdeauna.

Iată 5 lucruri simple de care să ții cont dacă vrei o casă mai confortabilă:

  • Aer proaspăt: Efectele aerului proaspăt asupra corpului uman sunt adesea subestimate. Permiterea aerului curat să circule prin casă te va ajuta în esență să gândești mai clar, să respiri mai bine și să te bucuri de o stare generală îmbunătățită. Investește într-un filtru de aer bun sau un dezumidificator. Ai să observi repede efectele benefice  pe care le aduce asupra vieții tale!
  • Iluminat: Lumina naturală nu este întotdeauna o opțiune, mai ales atunci când este înnorat sau casa este amplasată într-o zonă care nu permite pătrunderea razelor soarelui pe ferestre așa cum ar trebui. Uneori, singura soluție este lumina artificială. Fie că ești interesat de lumini de atmosferă, cum ar fi o lampă de birou sau de iluminat general, cum ar fi un bec în centrul camerei, asigură-te că există suficientă încât să-ți desfășori activitățile fără probleme.
  • Casa ta poate fi cel mai confortabil loc de pe planetă, dar fără o iluminare adecvată, atmosfera relaxantă își va pierde din intensitate. Găsește un echilibru între luminile generale puternice și cele ambientale mai slabe.
  • Spațiu de relaxare: Adevărul este că timpul petrecut în fața televizorului sau, pur și simplu, în camera de zi este semnificativ. Astfel, este important să decorezi spațiul cu obiecte care aduc confort și care creează o atmosferă relaxantă. Cum în cele mai multe cazuri canapelele sunt piesele centrale ale sufrageriei, este important ca acestea să fie alese cu grijă. În colecția Homelux.ro găsești o varietate mare de modele. De asemenea, dacă îți dorești un plus de confort, poți comanda un fotoliu balansoar tot din colecția lor.
  • Animale de companie. Cui nu i se pare confortabil să petreacă timp cu un prieten blănos? După o zi dificilă sau chiar și una bună, să ajungi acasă și să fii întâmpinat de un animăluț este reconfortant și extrem de plăcut. Fie că îți plac pisicile, fie că preferi câinii, peștii, iguanele sau orice altceva, nu există o modalitate mai bună de a-ți face casa mai primitoare și mai confortabilă decât adoptarea unui animal de companie.
  • Podele: Cine ar fi crezut că podeaua îți poate schimba starea de spirit? Parchetul de lemn este frumos și arată bine, dar cine își dorește să pășească 24/7 pe el? Alege niște covoare pentru a marca spațiile de relaxare și pentru a oferi căldură încăperilor. Trezitul de dimineață este suficient de greu, iar podelele reci și dure îl pot face și mai dificil.

Așadar, urmează aceste sfaturi și transformă-ți locuința într-un spațiu cât mai confortabil, de care să te bucuri în fiecare moment împreună cu familia și prietenii.

 

Sursa foto: Unsplash.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here