Festivitate de Absolvire UPT UPT 2021, pe Stadionul Știința

0
49

Revenirea la normalitate înseamnă și reluarea unor activități tradiționale în cadrul Universității Politehnica Timișoara. După anii petrecuți în băncile amfiteatrelor, în laboratoare, iar în ultima perioadă în fața calculatprului, în cadrul școlii online, cei care au încheiat ciclul de licență participă la Ceremonia de Absolvire 2021, eveniment care va avea loc în data de 3 iulie 2021, pe Stadionul Știința, în cadrul unui spectacol menit să le reamintească momentele frumoase petrecute în perioada studenției acum, când se pregătesc să pășească, cu mândrie, pe noul drum care li se așterne în față.

Festivitățile vor începe la ora 18:00, pe platoul din fața Rectoratului UPT, din Piața Victoriei, cu Parada absolvenților. După un moment artistic susținut de trupa Superchill, absolvenții Politehnicii timișorene, îmbrăcați în robe, se vor îndrepta spre stadionul Știința, în fruntea paradei fiind reprezentanții studenților, cu steagurile tuturor facultăților, steagul UPT și steagul Alumniversum.

Spectacolul propriu-zis va începe la ora 20:00, iar din programul evenimentului, care va fi prezentat de Dan Negru, nu vor lipsi, discursul rectorului UPT, conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan, al președintelui Senatului universității, prof.univ.dr.ing. Radu Vasiu, al unui reprezentant al mediului economic, al reprezentantului studenților în Senatul UPT, ale studenților reprezentanți ai celor 10 facultăți.

Conducerea Universității Politehnica Timișoara a decis să instituie, în acest an, o modalitate de evidențiere și recompensare a studenților excepționali, care au obținut media 10 pe tot parcursul studiilor de licență și media 10 la examenul de licență, prin acordarea, în cadrul Ceremoniei de Absolvire, a unor diplome „Magna Cum Laude”.

Întregul spectacol va fi completat de momente artistice susținute de trupa Superchill, DJ Sean Norvis, DJ Victor Stan, precum și un concert extraordinar susținut de trupa Pragu’ de Sus. Nu în ultimul rând, festivitatea se va încheia cu un foc de artificii.

Organizarea evenimentului nu ar fi fost la fel de ușoară fără aportul partenerilor (UniCredit Bank, TMK Artrom, Hella, STAS Computer, ZF, R&D Tech Center, Modis, Zoppas Industries, Cons Electrificarea Instal, Visma) și al sponsorilor (Everseen, Nokia, Eta-2u, Porsche Engineering, Valeo, Lasting, OPR).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.