Aproape 700 de amenzi de tot felul în minivacanta de 15 august

0
46

Peste 260 de poliţişti cărășeni au fost la datorie, zilnic, în perioada minivacanței, pentru siguranța și ordinea publică pe raza județului.

Evenimentele cu public numeros desfășurate în această perioadă în județul nostru s-au încheiat fără incidente din punct de vedere al ordinii și siguranței publice.

Pentru menținerea ordinii și liniștii publice, în intervalul 12-15 august, polițiștii au desfășurat 71 de acțiuni și controale, în urma cărora au fost aplicate 653 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 225.000 de lei.

În urma abaterilor constatate la regimul rutier, au fost reținute 30 de permise de conducere și au fost retrase 18 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în cadrul acțiunilor polițiștii au desfășurat și activități informativ-preventive în trafic, împreună cu specialiști ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Caraș-Severin, pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul consumului de droguri și substanțe psihoactive.

Totodată, 13 conducători auto au fost testați cu aparatele Drugtest, rezultatele fiind negative în toate cazurile.

În această perioadă, polițiștii au intervenit la 236 de solicitări, dintre care 199 primite prin Sistemul Național Unic de Apeluri de Urgență 112.

Totodată, au fost înregistrate 49 de infracțiuni, dintre care 11 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.