Acțiuni blitz pentru un DN 6 mai sigur! Principalele abateri ale şoferilor

0
12

În data de 28 august au continuat acțiunile de tip „blitz”, de această dată pe DN 6, între limitele de județ cu Timiș și cu Mehedinți, adică pe toată lungimea celui mai aglomerat drum din zonă.

Și în aceste misiuni, polițiștii rutieri și cei de ordine publică au acționat pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate în total 51 de sancțiuni contravenționale în valoare de 11310 lei, dintre care 17 pentru depășirea regimului legal de viteză, 2 pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare (celor 2 conducători auto fiindu-le aplicată și sancțiunea complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 60 de zile), 24 pentru nerespectarea obligației de a folosi luminile de întâlnire, 1 pentru nerespectarea obligației conducătorului de autovehicul și a pasagerilor de a purta centura de siguranță și 6 pentru alte motive.

De asemenea, a fost aplicată o sancțiune în valoare de 1000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii Nr. 38/2003 (legea taximetriei), fiind totodată suspendat dreptul de utilizare al autovehiculului (reținere certificat de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.