Septembrie începe cu o „pană” la apă caldă în zona Bucovina

0
4

În vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, Colterm va întrerupe furnizarea apei calde de consum, în data de 1.09.2022, de la ora 08.00 până la ora 10.00, la PT 45.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Bucovina, I. Inculeț, C-tin Stere, Învățătorului, M. Basarab, M. Tănase, Soroca, Aleea Hotinului, Torontal.

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei calde de consum în scopuri menajere, până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului”, se arată într-un comunicat Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.